ПРОЛЕЋНА ИЗЛОЖБА

Отварање ,,Пролећне изложбе“ дечјих радова Атељеа ,,Маслачак“ у Народној библиотеци ,,Илија М. Петровић“  Пожаревац,  24. маја, окупило је мноштво посетилаца свих узраста у јединственој атмосфери креативности и радости. Присутне је поздравила Катарина Вукашиновић, професорка ликовне уметности.

Учесници изложбе показали су своју талентованост и маштовитост кроз врло инспиративне ликовне радове. Посебно су се истакли радови који су кроз боје и облике преносили енергију и весеље које пролеће доноси.

Организација изложбе, уз подршку Народне библиотеке ,,Илија М. Петровић“ и ангажовање ментора из Атељеа ,,Маслачак“, допринела је не само промоцији дечјег стваралаштва већ и подстицању културних активности у локалној заједници. Деца су имала прилику да покажу своју креативност у инспиративном окружењу библиотеке, што је додатно обогатило њихово искуство и самопоуздање.

Посетиоци су били одушевљени енергијом и оригиналношћу изложених радова, а родитељи су са поносом гледали како се њихова деца изражавају кроз уметност. Пролећна изложба дечјих радова Атељеа ,,Маслачак“ у Народној библиотеци ,,Илија М. Петровић“ оставила је дубок утисак на све присутне и показала важност подршке креативности и таленту међу најмлађима у заједници.