ЛЕТЊИ БИОСКОП У БИБЛИОТЕЦИ – ЦРТАЋИМА НИКАД КРАЈА!

Драга публико свих узраста,

Ова недеља у нашем летњем биоскопу била је права чаролија за мале и велике љубитеље анимације!  Ако сте се питали како изгледају најузбудљивије авантуре, одговор је стигао у виду цртаћа које смо гледали – права филмска посластица!

Кренули смо са „Фрком“ Кевина Џонсона – филмском анимацијом која је успела да очара чак и најмлађе гледаоце. Али не само њих! Видели смо и старије који су са искреним смехом пратили авантуре малог хероја. Овакви садржаји не познају године.

Након тога, на ред је стигао синхронизовани анимирани филм „Замбезија“ Вејна Торнлија, узбудљиво остварење које је све нас одвело на невероватно путовање кроз Африку. Његова прича је била пуна смеха, узбуђења и оних најслађих несташлука који су одушевили и предшколце из вртића „Лилипут“ као никад пре!  Заједно са разиграним птицама и симпатичним ликовима, деца су уживала у авантурама и причи која се тешко заборавља.

Не брините ако сте пропустили ове сјајне пројекције! Наш летњи биоскоп наставља са изненађењима и следеће недеље. Придружите нам се за још авантура, смеха и незаборавних тренутака уз најбољи анимирани садржај. Свака пројекција је нова прилика за забаву.

Припремите се за још  филм party-a који ће вам пружити наш летњи биоскоп. И наравно, не заборавите да понесете осмех и добру вољу!

 

С љубављу,

тим Народне библиотеке ,,Илија М. Петровић“ Пожаревац