ПОНОВО РАДИ БИОСКОП!

Летњи биоскоп Народне библиотеке ,,Илија М. Петровић“ Пожаревац поново је оживео узбудљиве филмске тренутке за све узрасте! У недавно одржаним пројекцијама, малишани су уживали у два незаборавна цртаћа.

Прво је на репертоару био Дизнијев класик ,,101 далматинац“, прича о храбрости и пријатељству која нас води кроз авантуре симпатичних штенаца и њихових храбрих родитеља, Понгоа и Перди. Овај маштовити цртани филм обогаћен је интересантним ликовима и узбудљивим заплетом који освајају срце сваког гледаоца.

Након тога, малишани су имали прилику да гледају екранизовани класик светске књижевности за децу ,,Црни лепотан“ Ане Сјуел. Ова емотивна прича о храбром коњу и његовом путовању кроз разне авантуре и изазове, била је прави избор за све љубитеље прича о животињама и храбрости.

Шаренило у публици  било је употпуњено и присуством  беба, као и малишана из школице ,,Малац генијалац“, што је додатно обогатило атмосферу. Након пројекција, деца су имала прилику да се креативно изразе користећи паметни екран.

Позивамо све родитеље и њихове малишане да нам се придруже на следећим пројекцијама, уторком и четвртком од 11 часова.

Видимо се у летњем биоскопу Народне библиотеке ,,Илија М. Петровић“ Пожаревац!